Gastenboek

Pagina: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11
» Nieuw bericht

Henny Verboom schreef op 13-06-2009 10:40:09
Hallo Otto,
Ja dit berichtje naar jou had ik al heel lang geleden willen doen.
Maar....beter laat dan nooit!
Otto op maandag 25 mei jl. was het weer zover. Daar kwam je dan in Putten. Voor de 2de maal was je onze muzikale gast bij de "Interkerkelijke Vakantieweek voor ouderen van Vianen". Waarom nou voor de tweede keer? Omdat de gasten die wij als leiding van de vakantieweek verleden jaar zo enorm van jou genoten hebben. Daarom was het voor ons zaak je zéker weer uit te nodigen voor 2009.
Daar hebben we geen spijt van gehad. Je participeerde heel leuk en gezellig tussen de senioren en had voor ieder wat wils.
Wat ons zo trof was dat je een prachtige aubade naar Wim Sonneveld bracht met zijn liedjes. Gewéldig!!! Als je je ogen dicht deed was het nét of Wim zélf de liedjes ten gehore bracht.
Chapeau Otto!!!
Kortom we hebben van je genoten Otto en ik hoop dat we volgende jaar weer een beroep op je kunnen doen.
Voor diegenen die dit lezen? Écht.... de moeite waard deze man eens uit te nodigen voor een gezellige middag/avond!
Succes verder Otto!!!
Henny Verboom (namens bestuur Interk.Vak.week v Ouderen Vianen)
Reactie van Otto Dethmers:
Hallo Henny.
Dank voor je complimenten! Volgend jaar ga ik graag weer op herhaling. Voor mij is het ook een feest.
hartelijke groet! Otto

Jannie van Boven schreef op 13-08-2008 15:35:43
Hallo Otto
Ik hoorde van Aad en Aad dat jij liedjes zingt en schrijft.Ik ben toen op jou side gaan kijken en luisteren ik vond het erg mooi,er zit heel veel gevoel in dat de mensen aanspreekt,vooral de ouderen.Ik ben verzorgende en werk op een gesloten afdeling en als je dan naar deze mensen kijkt dan zijn ze gelukkig want er is voor hun herkenning.Ik hoop dat je dit nog lang kan mogen doen.

Verona Vinke schreef op 20-07-2008 18:34:07
Beste Otto,
Ook ik was erbij op die bewuste middag in maart. Het was heel troostvol om met het horen van jouw muziek het AVL niet meer als een ziekenhuis maar als een klein theater te ervaren. Regelmatig luister ik naar je cd. Vooral de woorden 'Je bent breekbaar, maar ook gedreven om te leven' kunnen mij nog steeds ontroeren. Deze zin klinkt bijna als een affirmatie want zij herinnert mij aan een spannende periode in december 2007 toen mijn hele leven op zijn kop stond. Je optreden en de gesprekken met jou hebben voor mij het AVL een stuk persoonlijker gemaakt. Dank je wel daarvoor.
Verona Vinke
Reactie van Otto Dethmers:
Hallo Verona.
Voor mij is het ook bijzonder als mijn werk in het Ziekenhuis en de muziek elkaar raken, bij elkaar komen. Het lied "de ene dag....." is ook heel direct onstaan vanuit mijn ervaringen en gesprekken met mensen zoals jij. Het is een echt strijdlied geworden. Ik wens je veel geluk en gezondheid toe! Otto

Steven en Joke schreef op 10-07-2008 22:46:38
Beste Otto,

Ook wij bezochten dit jaar weer de waterland- kerkenlandconcerten en maakten je laatste ( en langste) optreden mee. We hebben erg genoten en genieten nog na van de cd.
Onze zoon heet Matthijs en voor hem zou het lied geschreven kunnen zijn.
Ook het lied "Hou van mij" ontroerde, doordat we ons er in herkenden.
Heel veel succes voor de toekomst en wie weet...tot een volgende keer.

Steven en Joke
Reactie van Otto Dethmers:
Het laatste optreden vond ik ook de leukste. Lekker de tijd. Vooral "als de liefde niet bestond" was mooi met de electrische piano. intiem en verstild met zo velen. Veel geluk met Matthijs en elkaar. Groet Otto

Patty Basemans schreef op 01-07-2008 22:25:36
Hallo Otto,
Ik wil even van dit gastenboek gebruik maken om te vertellen dat ik ontzettend genoten heb van het concert wat je op 18 Maart hebt gegeven in het AVL.
Mooie eigen liedjes,allen goed in het gehoor liggend, afgewisseld met bekende nummers,gezongen met een krachtige stem en op geheel eigen wijze met een dosis humor aan elkaar gepraat.
Je kunt zien dat je goed thuis bent op de toetsen waardoor de gespeelde noten inderdaad muziek met een uitroepteken worden!!
Dankzij je CD kan ik thuis nog lang nagenieten van deze bijzondere middag waarbij ik vooral je nummer"Wat zal er mij gebeuren" prachtig vind door de combinatie van diepgang en luchtigheid.
Kortom bedankt voor de leuke middag,ik hoop je nog eens te zien spelen en misschien ook een volgende CD??
Veel succes,Patty Basemans
Reactie van Otto Dethmers:
Hallo Patty.
Bedankt voor je leuke reactie.
Die volgende CD komt er zeker en ik verwacht voorjaar 2009. Ik ben er op de achtergrond al mee bezig en heb veel nieuwe teksten/liedjes die om een opname smeken! groetjes Otto


» Nieuw bericht
Pagina: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11