Gastenboek

Pagina: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12
» Nieuw bericht

Rina van Rooij schreef op 23-12-2009 14:47:14
Otto,ik was zondag 13 dec.aanwezig bij een optreden van jou in het Ignatiushuis in Amsterdam. Ik vond het erg knap om korte tijd 2 liedjes te componeren in opdracht, en die daar zo mooi uittevoeren, nu nog een tekst voor het grote publiek en we zien je op t.v.Succes toegewenst,Rina.
Reactie van Otto Dethmers:
Dank je ,Rina voor je leuke reactie. Ja, TV lijkt me wel wat. Die mooie tekst komt eraan.
Gr. Otto

Sylvia Raveling schreef op 17-12-2009 11:51:40
Otto,

Namens De Zonnebloem, afdeling Diemen wil ik je nogmaals hartelijk danken voor de geweldige middag die jij voor ons muzikaal begeleid hebt.
Wij hebben, mede dankzij jouw keuze van liedjes en je vermogen om mensen daarbij te betrekken, gemerkt dat er nog genoeg pit in onze gasten zit.
De mensen hebben heerlijk meegezongen, gelachen om je korte verhalen en annecdotes en/of lekker zitten mijmeren bij de teksten.

Kortom: een waanzinnig geslaagde middag waar de mensen met veel plezier op terug kunnen kijken!

Thirza Koster schreef op 30-11-2009 08:46:26
Beste Otto
Bedankt voor je sfeervolle pianospel tijdens de opening van de leerwerkplaats. Het gaf echt dat extra stukje sfeer waardoor de receptie geslaagd was. Op naar de volgende receptie

Annemiek Maissan schreef op 26-06-2009 18:08:59
Ha Otto, Ik vind het leuk om je via deze weg nog eens heel erg te bedanken voor je prachtige begeleiding van mijn leerlingen. Het was een feest voor hen en voor het publiek.
De foto's zijn leuk geworden, aan de opnames wordt moet ik nog wat sleutelen, maar als ze klaar zijn, krijg je een cd. Heel veel groetjes en graag tot een volgende uitvoering! Annemiek

Henny Verboom schreef op 13-06-2009 10:40:09
Hallo Otto,
Ja dit berichtje naar jou had ik al heel lang geleden willen doen.
Maar....beter laat dan nooit!
Otto op maandag 25 mei jl. was het weer zover. Daar kwam je dan in Putten. Voor de 2de maal was je onze muzikale gast bij de "Interkerkelijke Vakantieweek voor ouderen van Vianen". Waarom nou voor de tweede keer? Omdat de gasten die wij als leiding van de vakantieweek verleden jaar zo enorm van jou genoten hebben. Daarom was het voor ons zaak je zéker weer uit te nodigen voor 2009.
Daar hebben we geen spijt van gehad. Je participeerde heel leuk en gezellig tussen de senioren en had voor ieder wat wils.
Wat ons zo trof was dat je een prachtige aubade naar Wim Sonneveld bracht met zijn liedjes. Gewéldig!!! Als je je ogen dicht deed was het nét of Wim zélf de liedjes ten gehore bracht.
Chapeau Otto!!!
Kortom we hebben van je genoten Otto en ik hoop dat we volgende jaar weer een beroep op je kunnen doen.
Voor diegenen die dit lezen? Écht.... de moeite waard deze man eens uit te nodigen voor een gezellige middag/avond!
Succes verder Otto!!!
Henny Verboom (namens bestuur Interk.Vak.week v Ouderen Vianen)
Reactie van Otto Dethmers:
Hallo Henny.
Dank voor je complimenten! Volgend jaar ga ik graag weer op herhaling. Voor mij is het ook een feest.
hartelijke groet! Otto


» Nieuw bericht
Pagina: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12