Gastenboek

Pagina: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12
Nieuw bericht

Jannie van Boven schreef op 13-08-2008 15:35:43
Hallo Otto
Ik hoorde van Aad en Aad dat jij liedjes zingt en schrijft.Ik ben toen op jou side gaan kijken en luisteren ik vond het erg mooi,er zit heel veel gevoel in dat de mensen aanspreekt,vooral de ouderen.Ik ben verzorgende en werk op een gesloten afdeling en als je dan naar deze mensen kijkt dan zijn ze gelukkig want er is voor hun herkenning.Ik hoop dat je dit nog lang kan mogen doen.

Verona Vinke schreef op 20-07-2008 18:34:07
Beste Otto,
Ook ik was erbij op die bewuste middag in maart. Het was heel troostvol om met het horen van jouw muziek het AVL niet meer als een ziekenhuis maar als een klein theater te ervaren. Regelmatig luister ik naar je cd. Vooral de woorden 'Je bent breekbaar, maar ook gedreven om te leven' kunnen mij nog steeds ontroeren. Deze zin klinkt bijna als een affirmatie want zij herinnert mij aan een spannende periode in december 2007 toen mijn hele leven op zijn kop stond. Je optreden en de gesprekken met jou hebben voor mij het AVL een stuk persoonlijker gemaakt. Dank je wel daarvoor.
Verona Vinke
Reactie van Otto Dethmers:
Hallo Verona.
Voor mij is het ook bijzonder als mijn werk in het Ziekenhuis en de muziek elkaar raken, bij elkaar komen. Het lied "de ene dag....." is ook heel direct onstaan vanuit mijn ervaringen en gesprekken met mensen zoals jij. Het is een echt strijdlied geworden. Ik wens je veel geluk en gezondheid toe! Otto

Steven en Joke schreef op 10-07-2008 22:46:38
Beste Otto,

Ook wij bezochten dit jaar weer de waterland- kerkenlandconcerten en maakten je laatste ( en langste) optreden mee. We hebben erg genoten en genieten nog na van de cd.
Onze zoon heet Matthijs en voor hem zou het lied geschreven kunnen zijn.
Ook het lied "Hou van mij" ontroerde, doordat we ons er in herkenden.
Heel veel succes voor de toekomst en wie weet...tot een volgende keer.

Steven en Joke
Reactie van Otto Dethmers:
Het laatste optreden vond ik ook de leukste. Lekker de tijd. Vooral "als de liefde niet bestond" was mooi met de electrische piano. intiem en verstild met zo velen. Veel geluk met Matthijs en elkaar. Groet Otto

Patty Basemans schreef op 01-07-2008 22:25:36
Hallo Otto,
Ik wil even van dit gastenboek gebruik maken om te vertellen dat ik ontzettend genoten heb van het concert wat je op 18 Maart hebt gegeven in het AVL.
Mooie eigen liedjes,allen goed in het gehoor liggend, afgewisseld met bekende nummers,gezongen met een krachtige stem en op geheel eigen wijze met een dosis humor aan elkaar gepraat.
Je kunt zien dat je goed thuis bent op de toetsen waardoor de gespeelde noten inderdaad muziek met een uitroepteken worden!!
Dankzij je CD kan ik thuis nog lang nagenieten van deze bijzondere middag waarbij ik vooral je nummer"Wat zal er mij gebeuren" prachtig vind door de combinatie van diepgang en luchtigheid.
Kortom bedankt voor de leuke middag,ik hoop je nog eens te zien spelen en misschien ook een volgende CD??
Veel succes,Patty Basemans
Reactie van Otto Dethmers:
Hallo Patty.
Bedankt voor je leuke reactie.
Die volgende CD komt er zeker en ik verwacht voorjaar 2009. Ik ben er op de achtergrond al mee bezig en heb veel nieuwe teksten/liedjes die om een opname smeken! groetjes Otto

An en Leo Tillmans schreef op 01-07-2008 16:08:29
Hallo meneer Otto Dethmer,
Alle vier de concerten in de Waterlandse kerkjes
waren prima, maar in Uitdam hebben we toch wel bijzonder genoten.
Wij zijn de opa en oma (met 5 kinderen en 9 kleinkinderen) die tijdens het 3de concert
zowat boven op Uw lip zaten.
Muziek en tekst waren uitstekend, en wat ik heel belangrijk vind prima te verstaan.
Wij zijn intussen 80, en dan heb je dikwijls moeite om gesproken of gezongen teksten te volgen, maar bij U was dat prima voor elkaar.
Het zou zonde geweest zijn als we de geestige teksten van de liedjes en het begeleidende praatjes hadden gemist.
Veel succes gewenst bij uw verdere optreden.
Wij genieten intussen nog na via de CD.
An en Leo Tillmans
Reactie van Otto Dethmers:
Fijn om te horen! Veel plezier met de CD. Asl u weer wat te vieren heeft kom ik het graag nog eens over doen. Gr. Otto


Nieuw bericht
Pagina: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12