Gastenboek

Pagina: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11
╗ Nieuw bericht

David schreef op 20-05-2011 20:47:31
Ben ik blij of niet? Natuurlijk ben ik blij :-)!

Wat een heerlijke CD. Mijn oog viel eerst op de ┬┤Bakfietsblues┬┤. Als bezitter van dit ┬┤statussymbool┬┤dacht ik: H├ę, wat krijgen we nu?". Ik dacht dat we lekker bezig waren. Een bakfiets is echt ideaal. Gemakkelijk op pad met de kinderen naar school, boodschappen doen, etc. Goed voor het lichaam en het milieu. Otto geeft er een goede draai aan natuurlijk. Ik ben benieuwd of hij toch ooit nog een bakfiets koopt.

Otto, je hebt een heerlijke CD uitgebracht. De CD is een echte aanrader. Dank daarvoor! De bakfiets is ook een aanrader trouwens :-).

Mzzl, David - met een bakfiets - uit Diemen

PS: En, ik zal uitkijken met het parkeren van onze bakfiets.nl :-o.
Reactie van Otto Dethmers:
Hallo David,
Dank voor de leuke reactie. Heb ik eindelijk het geld bij elkaar voor een bakfiets, zijn de kinderen te groot geworden voor zo'n ding. Kom ik toch nog met de schrik vrij....
Gr. Otto

manja schreef op 22-04-2011 16:59:55
hallo otto

Wat een leuk optreden gister in het antonie
en leuk om te zien met zo weinig voorbereiding dat rik en elsbeth het zo leuk deden.
ik ga zeker genieten van de cd

groetjes manja

Vincent en Dagmar schreef op 22-04-2011 10:08:31
Wat was het fijn onze moeder en alle andere bewoners van haar huis te zien genieten van jouw optreden. Je betrok ze bij je optreden, liet ze lachen en een traantje wegpinken
Dank voor je warme, opgeruimde betrokkenheid en voor het licht dat je die middag bracht.

Ruud G schreef op 16-04-2011 00:35:51
Beste Otto,

Melancholiek en tegelijkertijd luchtig en positief in je werk, je bent een bijzonder mens.
Er zouden meer mensen van deze zingende broeder moeten genieten. Toch maar naar omroep Max om eens mee te starten...Ik vind het mooi als je intiem wordt zoals op de ene dag en bij hou van mij, je betekent zo veel voor mensen die lijden..
ouder worden. Het maakt het zo menselijk, integer en zonder oordeel. Je vindt het leuk om anders te zijn zing je..Ik hoop dat je ook nog iets van steun wilt ontwerpen voor de depressieve, angstige of psychotische mens..dan kan ik dat laten horen bij mijn colleges..
Reactie van Otto Dethmers:
Hallo Ruud G,
Fijn om te horen dat je zo geniet van de cd. Daar doe ik het graag voor! Bedankt voor je warme reactie. Otto

alting&partners, Petra schreef op 10-02-2011 20:23:10
We hebben Otto gevraagd om ons jaarlijkse rouwritueel Ritme van de Rouw muzikaal te begeleiden. Op 14 november jl. in de Geertekerk kwamen 40 mensen bij elkaar om een verloren geliefd mens te gedenken in een ommegang langs verschillende passages van rouw. De vleugel met Otto aan het klavier stond in het midden en vormde het stromend hart van het ritueel. Otto voelde al improviserend feilloos aan wat de gestemdheid was en vertaalde die in muziek. We voelden ons gedragen door zijn klanken, het gaf een gevoel van geborgenheid. En in die bedding konden de emoties en ervaringen stromen. Volgend jaar weer Ritme van de Rouw, Otto, op 27 november! Petra Branderhorst, alting & partners uitvaartonderneming.


╗ Nieuw bericht
Pagina: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11